WiFi bediening

WIFI bediening voor uw TOSHIBA airconditioner

Komt u later thuis dan gepland? Onderweg alvast regelen dat uw kantoor lekker koel of aangenaam warm is? Met de WiFi bediening bij uw TOSHIBA airconditioner kunt u de (geplande) instellingen op een afstand wijzigen.

De WiFi interface en app vormen een geavanceerd systeem om de TOSHIBA airconditioner binnen- en buitenshuis in te stellen en uit te lezen. Het maakt niet meer uit waar u bent voor de bediening van uw airconditioner. Naast een WiFi internetverbinding op de plek waar de airconditioner zich bevind is een IntesisHome® WiFi set nodig welke verbonden is met de TOSHIBA airconditioner. Daarbuiten is toegang tot het internet voldoende om via de gratis app of de webpagina de airconditioner te bedienen.

Alle modellen kunnen via de gratis Cloud Service van IntesisHome® op afstand met een smartphone, tablet of PC aan en uit gezet worden, de gewenste ruimtetemperatuur kan worden ingesteld evenals de luchthoeveelheid. De actuele ruimtetemperatuur, die wordt gemeten door de interface, kan eveneens worden afgelezen.

De WiFi oplossing is beschikbaar voor alle TOSHIBA RAV- en RAS-airconditioners. 

WiFi voor RAS modellen
  • WiFi voor RAV modellen
  • Interface (draadloos) voor WiFi verbinding RAS-modellen
  • Interface (bedraad) voor WiFi verbinding RAV-modellen

  Zoek een installateur

Key features

 
  • Bedien overal en op elk gewenst moment uw airconditioner
  • Gratis Cloud Service
  • Eenvoudige installatie en configuratie