TOSHIBA Airconditioning

toshiba airconditioning


Innovatief en ambitieus

TOSHIBA produceerde haar eerste airconditioner in de jaren 50 van de vorige eeuw en heeft vanaf dat moment het airconditioning product steeds verder verbeterd. TOSHIBA introduceerde als innovator vervolgens de rotary compressor en de elektronische besturing. In de jaren 80 was TOSHIBA de eerste die het inverter gestuurde systeem en de twin-rotary compressor op de markt bracht. In 1999 leidde TOSHIBA de airconditioning industrie met de introductie van haar R410A en R407C ozonvriendelijke productrange. Door de volhardende motivatie om haar producten en systemen steeds weer te verbeteren heeft TOSHIBA elk jaar sinds 1994 prestigieuze prijzen ontvangen voor haar prestaties in deze industrie.

Breedste aanbod airconditioners voor particulier en zakelijk gebruik

Met een productie van vele miljoenen stuks per jaar is TOSHIBA wereldwijd één van de meest toonaangevende producenten van airconditioners. Met een zeer uitgebreid en compleet portfolio biedt TOSHIBA voor elke denkbare situatie een passende oplossing voor klimaatbeheersing in woningenbedrijvenzorginstellingenhorecascholen en (semi-)overheidsgebouwen.

Energiezuinig, stil en een kenmerkende vormgeving

TOSHIBA airconditioners zijn door toepassing van vooruitstrevende elektronische technologieën en het gebruik van hoogwaardige duurzame materialen zeer energiezuinig. En mede dankzij de geluidsarme werking en de elegante vormgeving passen TOSHIBA airconditioners onopvallend in elk interieur, van woonkamer tot museumzaal.

Lees over de historie van TOSHIBA airconditioning