RAV-MUT | Cassettemodel

Het compacte cassettemodel RAV-MUT is speciaal ontworpen om eenvoudig in een systeemplafond met de gangbare rastermaat van 60 x 60 te worden ingebouwd. Alle leidingen blijven geheel uit het zicht achter het plafond, slechts strakke ‘flat panel’, 4-zijdig uitblazende rooster, blijft zichtbaar. Daarnaast heeft de RAV-MUT ook nog eens een bijzonder bescheiden inbouwhoogte van slechts 27 cm. In alle vermogensklassen is het formaat gelijk. Centraal in de ruimte geplaatst zorgt de RAV-MUT voor een optimale luchtverdeling. Kortom; een airconditioner die zich voor vele toepassingen leent.

Dankzij zijn compacte afmetingen en bescheiden voorkomen is de RAV-MUT een graag geziene gast in horecagelegenheden, winkels en andere openbare ruimten. En met zijn hoge rendement in zowel de koel- als verwarmingsstand is de MUT ook nog eens een voordelige oplossing om uw binnenklimaat optimaal te houden wat het verblijf voor uw gasten heel aangenaam maakt.

De RAV-MUT wordt standaard geleverd met een vaste afstandsbediening met uitgebreide mogelijkheden en een Nederlandstalige, overzichtelijke menu-structuur. Maar indien gewenst is een draadloze bediening optioneel. Tevens is het mogelijk de airconditioner te bedienen met een smartphone of tablet via een wifi verbinding.

Nieuw in dit model is de aanwezigheidssensor. Deze optionele sensor zorgt ervoor dat de airconditioner niet onnodig in bedrijf blijft als er niemand meer aanwezig is in de ruimte.

Dit model is uitgerust met een zelfreinigingsfunctie. Een ingenieus systeem dat ervoor zorgt dat het inwendige van de airconditioner schoon en vochtvrij blijft wat de levensduur van de installatie verlengd en de prestaties op topniveau houdt.

Bij airconditioning denkt u waarschijnlijk al snel aan koelen. Echter, de RAV-MUT kan ook uitstekend verwarmen! Ook in de verwarmingsstand gaan alle modellen van Toshiba uiterst spaarzaam om met energie. Zo zuinig zelfs dat zij veel minder energie verbruiken dan een HR-ketel op gas.

Krachtige buitendelen
Deze airconditioners worden gecombineerd met een RAV buitendeel. Deze uitgebreide range compacte, energiezuinige en krachtige buitendelen kunnen door de ruime beschikbaarheid aan vermogens vrijwel elke denkbare toepassing aan. De RAV buitendelen zijn leverbaar in een Digital Inverter en Super Digital Inverter uitvoering. Voor plaatsing in een corrosieve omgeving zoals direct aan de kust of in een industriële omgeving zijn de Digital Inverter buitendelen ook leverbaar in een zogenaamde anti-corrosie uitvoering. Gebruikte materialen hebben hiervoor een speciale behandeling ondergaan die extra beschermt tegen slijtage en lekkage.

RAV-MUT binnendeel
  • RAV-MUT binnendeel
  • RAV-MUT binnendeel
  • Bedrade bediening RBC-AMS55
  • RAV Digital Inverter buitendeel
  • RAV Super Digital Inverter buitendeel

Download brochure   Zoek een installateur