RAV-BTP | Sattelietmodel

Het inbouwmodel RAV-BTP laat zich eenvoudig boven een (eventueel gedeeltelijk) verlaagd plafond monteren. Deze airconditioner wordt zo geheel aan het zicht onttrokken, de koude of verwarmde lucht wordt via één of meerdere roosters, welke speciaal voor de ruimte worden geselecteerd, ingeblazen.

De gehele serie is uitgerust met geavanceerde technologie die niet alleen zorgt voor een perfect binnenklimaat zonder temperatuurschommelingen maar ook voor een zeer hoog rendement. De BTP werkt daarnaast ook nog zeer stil. Kortom, je merkt alleen aan de prettige temperatuur dat deze airconditioner aanwezig is.

Dit model wordt standaard uitgevoerd met een geavanceerde bedrade wandbediening. Optioneel is ook een infrarood bediening mogelijk. Tevens is het mogelijk de BTP te intgereren in diverse (netwerk-)regelingen.

De binnendelen uit deze serie worden gecombineerd met een energiezuinig en eveneens stil buitendeel uit de Digital Inverter of Super Digital Inverter RAV lijn.

Ook leverbaar in twin- triple- en double twin uitvoering waarbij tot vier binnendelen in dezelfde ruimte met één bedrade bediening geregeld kunnen worden.

RAV-BTP inbouw binnendeel
  • RAV Super Digital Inverter buitendeel
  • RAV Digital Inverter buitendeel
  • Bedrade bediening RBC-AMS55
  • Optionele infrarood bediening en ontvanger

Download brochure   Zoek een installateur