Warmtepomp RAS-U2DVG kanaalmodel

Dit model is geschikt voor toepassing in een multi-splitsysteem. Multi-splitsystemen zijn geschikt indien u airconditioning nodig heeft voor meer dan één en maximaal vij ruimten. Tot 5 ruimten kunnen gekoeld en verwarmd worden. Twee, drie, vrier of vijf binnendelen worden aan één buitendeel gekoppeld maar zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen. Het assortiment binnendelen bevat verschillende oplossingen die onderling gecombineerd kunnen worden afhankelijk van wensen en toepassing. Voor de bediening van een multi-splitsysteem kan gekozen worden voor een infrarood afstandsbediening, een bedrade wandbediening of een combinatie daarvan.

Geheel uit het zicht gemonteerd
Het kanaalmodel RAS-U2DVG wordt geheel uit het zicht ingebouwd onder een verlaagd plafond waar hij ook nog eens bijna onhoorbaar zijn werk verricht. Deze airconditioner produceert zeer weinig geluid. Op de laagste stand is dat zelfs niet meer dan 21 d(B)A, dat is vergelijkbaar met het geluidsniveau in een bibliotheek of gefluister op afstand.

Energiezuinig koelen én verwarmen
De RAS-U2DVG heeft dankzij zijn compacte afmetingen niet veel ruimte nodig, de inbouwhoogte is slechts 21 cm. Installatie en onderhoud zijn door enkele slimme toepassingen buitengewoon eenvoudig. Deze airconditioner heeft een energiezuinige werking, de hele serie is dan ook voorzien van een hoog energielabel, en aangezien deze warmtepomp ook uitstekend kan verwarmen bespaart u ook nog eens op de stookkosten. 

Gebruiksvriendelijke bediening
De RAS-U2DVG wordt standaard geleverd met een gebruiksvriendelijke infrarood afstandsbediening. Hiermee kunnen naast in- en uitschakelen van de airconditioner en het instellen van de temperatuur de vele extra opties bediend worden. Zoals bijvoorbeeld de Quiet modus. De ventilatorsnelheid wordt hiermee teruggebracht wat resulteert in een superstille werking. Of de Comfort Sleep functie die de temperatuur in de slaapkamer gedurende de nacht op een comfortabel niveau houdt zonder uw nachtrust te verstoren. Snel behoefte aan koeling of verwarming? Met de High Power functie is de gewenste temperatuur in een wip bereikt. Haal uw favoriete instellingen met één druk op de knop terug of maak gebruik van de Eco knop om het toerental zo in te stellen dat uw airconditioner nog zuiniger omgaat met energie.

 

RAS-U2DVG Kanaalmodel
  • RAS-U2DVG Kanaalmodel infraroodbediening

Download brochure   Zoek een installateur

Key features

 
  • Geheel uit het zicht gemonteerd
  • Zeer stille werking
  • Energiezuinig koelen en verwarmen