RAS-G3DV

kanaalmodel g3dv nieuwsheader

Geheel uit het zicht gemonteerd
Een kanaalmodel wordt geheel uit het zicht ingebouwd onder een verlaagd plafond en is daarom een geliefd en veel toegepast model. Het TOSHIBA airconditioning assortiment biedt diverse soorten kanaalmodellen, het kleinste model uit deze range heeft een metamorfose ondergaan waardoor hij nóg flexibeler en zuiniger is geworden. Zijn naam: RAS-G3DV.

Energiezuinig koelen én verwarmen
De RAS-G3DV is verkrijgbaar voor de multi-split toepassing (= 2 tot 5 ruimten). De G3DV heeft dankzij zijn compacte afmetingen niet veel ruimte nodig, de inbouwhoogte is slechts 21 cm. En door de goed bereikbare electrical box, die de installateur in staat stelt om aansluitingen en werking snel te realiseren en controleren, is installatie én onderhoud bijna een fluitje van een cent. De prestaties van de G3DV zijn echter juist gegroeid! Met een A+ energielabel is deze airconditioner zeer zuinig, en aangezien de RAS-G3DV ook uitstekend kan verwarmen bespaart u ook nog eens op de energierekening. Daarnaast produceert dit model weinig geluid. Op de laagste stand is dat zelfs niet meer dan 22 d(B)A, dat is vergelijkbaar met het geluidsniveau in een bibliotheek of gefluister op afstand. 

Gebruiksvriendelijke bediening
De RAS-G3DV wordt standaard geleverd met een gebruiksvriendelijke infrarood afstandsbediening. Hiermee kunnen naast in- en uitschakelen van de airconditioner en het instellen van de temperatuur de vele extra opties bediend worden. Zoals bijvoorbeeld de Quiet modus. De ventilatorsnelheid wordt hiermee teruggebracht wat resulteert in een superstille werking. Of de Comfort Sleep functie die de temperatuur in de slaapkamer gedurende de nacht op een comfortabel niveau houdt zonder uw nachtrust te verstoren. Snel behoefte aan koeling of verwarming? Met de High Power functie is de gewenste temperatuur in een wip bereikt. Haal uw favoriete instellingen met één druk op de knop terug of maak gebruik van de Eco knop om het toerental zo in te stellen dat uw airconditioner nog zuiniger omgaat met energie. 

Optioneel kan de RAS-G3DV ook geleverd worden met een bedrade wandbediening.