RAS-G2KVP

dsk8 nieuwsheader

Energiezuinig koelen én verwarmen!

Het nieuwe wandmodel Daiseikai 8 (RAS-G2KVP) heeft voor de modellen 10G2KVP en 13G2KVP maar liefst een A+++ energielabel voor zowel koelen als verwarmen. Het grootste model, 16G2KVP, heeft eveneens een riante kwalificatie met een A++ label voor koelen en verwarmen. Daarmee maakt de Daiseikai zijn naam als zeer energiezuinige airconditioner méér dan waar. Daarnaast kan met het zeer lage minimale vermogen, wat ongeëvenaard is in de markt, het energieverbruik zo ver teruggebracht worden dat grote besparingen mogelijk zijn. Bij airconditioning denkt u waarschijnlijk al snel aan koelen. Echter, uw Daiseikai kan ook uitstekend verwarmen! Ook in de verwarmingsstand gaan alle modellen van TOSHIBA uiterst spaarzaam om met energie. Zo zuinig zelfs dat zij veel minder energie verbruiken dan een HR-ketel op gas.

Designmodel
Een airconditioner is onderdeel van het interieur. Het is dus niet meer dan logisch dat er veel aandacht besteed wordt aan de vormgeving van TOSHIBA’s binnendelen. De Daiseikai 8, gemaakt van hoogwaardige materialen, heeft een tijdloos uiterlijk met discrete details zoals geïntegreerde ledverlichting en strakke lijnen. De afgeronde hoeken completeren het stijlvolle design. 

Schone lucht
Het wandmodel Daiseikai is voorzien van een aantal innovatieve filtersystemen die ervoor zorgen dat de lucht schoon en gezond blijft. 

highlights dsk8

Flexibel en stabiel
Zoals alle airconditioners in het TOSHIBA assortiment is ook de Daiseikai uitgerust met de meest geavanceerde invertertechniek. Deze techniek zorgt ervoor dat uw airconditioner geleidelijk opstart en voor een stabiele temperatuur zorgt. Uniek voor dit model is de mogelijkheid de voeding van de installatie naar keuze op het binnen- of buitendeel aan te sluiten. Dat vergemakkelijkt niet alleen de installatie maar zorgt er ook voor dat de hoeveelheid leidingwerk tot een minimum beperkt blijft. De Daiseikai heeft daarnaast de mogelijkheid tot een extra lange leidinglengte wat flexibiliteit biedt ten aanzien van de plaatsing van het buitendeel.  

Voor meer informatie, technische details en de brochure, klik hier. Of bekijk het volledige TOSHIBA airconditioning assortiment