Warmtepomp RAS-N3KV2-E1 Suzumi+

De Suzumi+ is een elegant wandmodel dat zich makkelijk op laat nemen in ieder interieur. Uitgerust met diverse extra’s om een zo optimaal en comfortabel mogelijk binnenklimaat te creëren in uw woon- of slaapkamer. Maar ook voor de klein zakelijke toepassing is de Suzumi+ geschikt.

Optimale klimaatbeheersing
De Suzumi+ zorgt niet alleen voor een lekker koel of juist aangenaam warm binnenklimaat maar zuivert de lucht in uw huis ook nog met behulp van het geavanceerde IAQ filtersysteem. Het klimaat in uw huis is comfortabel, de lucht schoon en gezond.

Gebruiksvriendelijkheid
Door jarenlange ervaring en onderzoek naar gebruiksvriendelijkheid zijn de functies op de Suzumi+ zeer uitgebreid maar tegelijkertijd eenvoudig te bedienen. Met één druk op de knop kunt u bijvoorbeeld uw favoriete instellingen terughalen. O.a. de Comfort Sleep en Hi-Power functie zorgen voor maximaal comfort.

Energiezuinig verwarmen
Bij airconditioning denkt u waarschijnlijk al snel aan koelen. Echter, uw Suzumi+ kan ook uitstekend verwarmen! Ook in de verwarmingsstand gaan alle modellen van TOSHIBA uiterst spaarzaam om met energie. Zo zuinig zelfs dat hij veel minder energie verbruikt dan een HR-ketel op gas.

Warmtepomp RAS-N3KV2-E1 Suzumi+

Download brochure   Zoek een installateur

Key features

 
  • Zelfreinigend
  • Fluisterstil 
  • Zuinig - alle modellen voorzien van energielabel A++
  • Comfort sleep voor optimale nachttemperatuur
  • IAQ filtersysteem