Airconditioning in zorginstellingen

 zorgen

TOSHIBA airconditioning, comfort én schone lucht voor kwetsbare doelgroepen


Het binnenklimaat in zorginstellingen is van cruciaal belang voor het welbevinden van de bewoners en patiënten. Vaak gaat het om kwetsbare doelgroepen met uiteenlopende individuele behoeften die ook nog eens gevoelig zijn voor temperatuurwisselingen en weersinvloeden. De juiste afstemming van temperatuur, ventilatie, luchtfiltering en CO2-uitstoot bepalen voor een belangrijk deel de kwaliteit van leven in een zorginstelling.

Met een TOSHIBA airconditioningsysteem hoeft u zich geen zorgen te maken over het binnenklimaat van uw instelling(en). Of het nu gaat om hoofd- of bijverwarming, koeling, ventilatie of de productie van warm tapwater, het TOSHIBA systeem integreert probleemloos met uw bestaande systemen. Bovendien wordt continu het CO2-gehalte in de ruimte gemeten en de ventilatie daarop afgestemd, zodat altijd een zo laag mogelijk CO2-gehalte kan worden gehandhaaft.

 

 

Optimaal regelbaar, aan ieders behoeften kan tegemoet worden gekomen


Alle TOSHIBA airconditioningsystemen gaan zuinig om met energie. Niet alleen omdat ze zeer energiezuinig zijn, maar ook omdat overtollig warmte of koude kan worden opgeslagen en hergebruikt. Slimme overkoepelende regelingen stemmen vraag- en aanbod naadloos op elkaar af en laten decentrale regelingen optimaal communiceren met het gebouw beheer systeem. Zo heeft u als facility manager de energie-exploitatiekosten optimaal inzichtelijk en kunt u centraal –en desgewenst op afstand – het rendement van het binnenklimaat van al uw locaties centraal beheren. Op totaalniveau, per locatie, per afdeling en zelfs per ruimte. Bovendien kunt u het systeem afstemmen op de bezettingsgraad en individuele behoeften van de gebruikers.

Afhankelijk van het aantal en soort ruimten, kan gekozen worden voor multi-split- of VRF-systemen. Als er sprake is van systeemplafonds, ligt de keuze voor cassette- of satellietmodellen voor de hand daar deze geheel uit het zicht kunnen worden gemonteerd. Echter is er ook een ruime keuze uit andere modellen, bekijk het volledige assortiment.

Of het nu gaat om behandelkamer, dagbestedingsruimte of zorgcentrum, TOSHIBA airconditioning biedt altijd een passende, energiezuinige oplossing voor een optimaal, regelbaar binnenklimaat.

   

Bekijk het volledige TOSHIBA airconditioning assortiment

Op zoek naar een TOSHIBA installateur bij u in de buurt?