Airconditioning op het werk

werken

Een prettig en productief werkklimaat met TOSHIBA Airconditioning

 

 

 Lage exploitatiekosten, energiezuinig

Het binnenklimaat in uw bedrijfspand heeft een directe invloed op het resultaat van uw organisatie. Een aangenaam klimaat zorgt er immers voor dat uw medewerkers prettig kunnen werken, niet te warm, niet te koud en altijd een comfortabele luchtvochtigheid, dat zijn de voorwaarden voor een productief binnenklimaat.

Als ondernemer wilt u natuurlijk wel verantwoord omgaan met energie en uw budget. De energiezuinige systemen van TOSHIBA zorgen voor een minimale investering in energie met optimaal rendement.

Met een TOSHIBA airconditioningsysteem voorzien van de hoogwaardige invertertechniek, kunt u in veel gevallen ook nog eens gebruik maken van de Energie Investerings Aftrek (EIA). Dat maakt de investering in een TOSHIBA airconditioningsysteem voor uw pand extra aantrekkelijk.

 

 

  

Slimme koppelingen met onder meer warmteterugwinning en intelligente regelsystemen optimaliseren de afstemming tussen vraag en aanbod van koeling, verwarming en ventilatie. Bovendien leveren de TOSHIBA systemen snel de gewenste temperatuur en kunt u de systemen met behulp van decentrale regelingen feilloos afstemmen op de bezettingsgraad van uw pand. Op die manier zijn de exploitatiekosten van het systeem direct beheersbaar.

Afhankelijk van het aantal ruimten, worden binnen bedrijven meestal multisplit- of VRF-systemen toegepast. Als er sprake is van systeemplafonds, ligt de keuze voor cassette- of satellietmodellen voor de hand. Als de airconditioner niet (gedeeltelijk) ingebouwd kan worden wordt gekozen voor wand- of plafondmodellen. Zo biedt het assortiment voor elke toepassing een geschikte oplossing.

 

 

Bekijk het volledige TOSHIBA Airconditioning assortiment

Op zoek naar een TOSHIBA installateur bij u in de buurt?