Airconditioning in hotels, restaurants en cafés

vrije tijd

Biedt uw gasten een comfortabel klimaat met TOSHIBA airconditioning

 

 

Optimaal regelbaar binnenklimaat, minimale kosten

Of het nu gaat om hotel, restaurant of café, u wilt uw gasten graag laten recreëren in een comfortabel klimaat. Niet te warm, niet te koud, een aangename luchtvochtigheid en tevens altijd frisse en schone lucht zonder tocht of lawaai. Al dan niet in combinatie met warm tapwater voor de keuken, sanitaire ruimten of hotelkamers. 

Met de energiezuinige alles-in-1-klimaatbeheersingssystemen van TOSHIBA bereikt u al deze doelen in een oplossing. Van koffiecorner tot hotelketen, TOSHIBA airconditioning biedt altijd een passende, energiezuinige oplossing voor elke toepassing.

 

Als ondernemer wilt u natuurlijk de exploitatiekosten van zo’n comfortabel binnenklimaat tot een minimum beperken en optimaal beheren, lokaal of op afstand. U wilt slimme regeltechniek combineren met warmterugwinning en koude-opslag voor een nog beter energierendement. Bovendien wilt u inspelen op seizoensinvloeden, de bezettingsgraad van uw pand en de specifieke individuele behoeften van gebruikers. Tenslotte mag het systeem geen afbreuk doen aan uw stijlvolle interieur.

Daarom biedt TOSHIBA voor elke ruimte een passende en energiezuinige oplossing, combineer naar behoefte de binnendelen uit de multi-splitserie voor maximaal 5 ruimten. Of kies voor een van onze intelligente VRF-systemen voor een optimaal regelbaar binnenklimaat!

Bekijk het volledige TOSHIBA airconditioning assortiment.

Op zoek naar een TOSHIBA installateur bij u in de buurt?