Airconditioning op school

leren

Prestaties verbeteren met TOSHIBA airconditioning

 

 

 Zeer energiezuinig, slimme regeltechniek

Het binnenklimaat op scholen laat nog wel eens te wensen over. Niet alleen een te hoge of te lage temperatuur, maar ook gebrekkige ventilatie en luchtfiltering hebben een negatieve invloed op het welzijn en dus de prestaties van leerlingen en leraren. Dat is nu verleden tijd.

Een TOSHIBA klimaatbeheersingssysteem creëert een perfect fris en gezond klimaat in kinderdagverblijf, klaslokaal en collegezaal. Niet te warm, niet te koud, altijd frisse en schone lucht.

Met een TOSHIBA klimaatbeheersingssysteem hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het binnenklimaat van uw instelling(en). Of het nu gaat om hoofd- of bijverwarming, koeling, ventilatie of de productie van warm tapwater, een TOSHIBA systeem integreert probleemloos met uw bestaande systemen. Bovendien meet het TOSHIBA systeem continu het CO2-gehalte in de ruimten en stemt de ventilatie daarop af, zodat altijd een zo laag mogelijk CO2-gehalte kan worden gegarandeerd.

 

 

Elk TOSHIBA systeem gaat zuinig om met energie. Niet alleen omdat ze zeer energiezuinig zijn, maar ook omdat overtollige warmte of koude kan worden opgeslagen en hergebruikt. Slimme overkoepelende regelingen stemmen vraag- en aanbod naadloos op elkaar af en laten decentrale regelingen optimaal communiceren met het gebouw beheer systeem. Zo heeft u als facility manager de energie- en exploitatiekosten optimaal inzichtelijk en kunt u centraal –en desgewenst op afstand – het rendement van het binnenklimaat van al uw locaties centraal beheren. Op totaalniveau, per locatie, per afdeling en zelfs per ruimte. Bovendien kunt u het systeem afstemmen op de bezettingsgraad en individuele behoeften van gebruikers.

Of het nu gaat om kinderdagverblijf, scholencomplex of conferentiecentrum, TOSHIBA biedt altijd een passende energiezuinige oplossing voor een optimaal regelbaar binnenklimaat. Multisplit-systemen bieden oplossingen voor maximaal vijf ruimten, of kies voor een intelligent VRF-systeem met een ruim assortiment binnendelen om meer dan vijf ruimten te koelen en te verwarmen.


Bekijk het volledige TOSHIBA airconditioning assortiment

Op zoek naar een TOSHIBA installateur bij u in de buurt?